DZ REVELLDZ REVELL ONLINE SHOPPING telah menjadi pengedar sah bagi produk Revell setelah mendaftar pada February 2011. Namun begitu pemilik blog juga telah berdaftar dengan SSM pada 11 Ogos 2010 yang mana telah menjalankan perniagaan online melalui blog iaitu http://dzladyzwardrobe.blogspot.com/ yang mengkhususkan produk kecantikan, pakaian wanita dan aksesori yang berkaitan.

Permulaan pemilik blog menceburi perniagaan sebagai pengedar Revell setelah membuat pembelian produk ENVY BODY SLIM - CORSET bagi tujuan menyembunyikan lemak di pinggang yang agak ketara. Justeru itu ia telah mencuba produk berasaskan nano tersebut. Kesannya amat memuskan hati kerana ia menjadikan pinggang dan perut lebih padat. Malah ia dapat mengurangkan pengambilan makanan sebab cepat rasa kenyang.

Setelah berpuas hati baru lah pemilik blog bersedia menjadi ahli seterusnya pengedar produk Revell. Anda bukan sahaja menggunakan produk Rvell tapi anda mendapat pulangan bonus bulanan hasil dari pembelian anda. Sudah tentu banyak lagi kelebihan sekiranya anda menyertai Revell Global ni..

Selamat Membeli Belah di Sini.... 

Assalamualaikum..
Saya telah mengenali Revell sewaktu zaman sekolah lagi iaitu sekitar 1992-1994 yang mana tak silap saya saudara saya pernah memberikan Peach Lotion iaitu produk yg masih wujud sehingga sekarang.

Namun hanya pada February 2011 saya telah menyertai Revell hanya untuk menggunakan barang tersebut dan bukan untuk menambah pendapatan. Oleh kerana saya minat berblogging so saya bina blog saya sendiri untuk mempromosikan produk Revell. http://dzrevell.blogspot.com . Pada awalnya memang agak slow sbb bukan slalu saya update blog oleh kerana saya masih berkerjaya sebagai pengurus pentadbiran di sebuah syarikat pembinaan dan juga saya hanya sering update blog yang lagi satu tuk promosi produk kosmetik.

Namun sekitar penghujung tahun 2012 saya mula update blog saya dan mempelajari serba sedikit ilmu siber bagaimana nak meningkatkan pengunjung ke blog saya ini. Alhamdulillah kini setiap bulan pasti ade tempahan dari pengunjung blog saya. Saya sering berkomunikasi dengan En.Safiee  yang membantu saya dalam urusan pembelian dan penghantaran kepada pelanggan. Beliau banyak membantu saya kerana sehingga kini tidak pernah sekali pun saya berkunjung ke stokis untuk membuat tempahan. Untuk mendaftar sebagai downline pon dibantu oleh En syafiee. http://revellnetwork.com/

En.Syafiee memudahkan kerja saya kerana saya hanya mempromosikan produk syarikat , membuat pertanyaan stok dan membuat pembayaran melalui online ..cuma dihujung jari saja. Saya tak perlu keluar untuk berurusan. Cukup lah ader talian internet dan telefon. Mudah..untung runcit saya dapat dan point bonus bulanan pon dapat. Siapa nk bagi kan.

Walaupun saya seorang wanita bekerjaya tapi saya sentiasa memikirkan bagaimana cara tuk saya menambah pendapatan memandangkan kita tak tahu apa yg akan kita hadapi dikemudian hari. Jadi Revell memberi peluang kepada saya...cuma guna sendiri, promosi kpd org ramai dan proses pembelian.

Penting untuk kita mengemaskinikan blog untuk memastikan pengunjung tahu bahawa kita serius dalam bisnes Revell ini. In Sha Allah saya akan cuba promosikan Revell secara offline seperti memasukkan risalah di dalam peti pos di flat perumahan. Usaha kita hanya Allah yang menilai.

Untuk sebarang pendaftaran ahli boleh hubungi saya di 016-2011377.

Terima kasih.