Tuesday, December 30, 2014

LAGI2 CMD REVELL - MARKETING PLANFAQ - SOALAN JAWAB

 Saya dah buat pra daftar percuma CMDPower2u. Bagaimana cara nak join ahli berbayar?
» Login username dan password CMDPower2u anda. Kemudian ikuti arahan yang diminta
 Bilakah saya perlu buat pembelian ulangan 100pv / RM138 setiap bulan?
» Contoh; anda join pakej CMD pada bulan Ogos. Jadi pada bulan Ogos, anda sudah maintain dan layak menikmati bonus harian/bulanan. Untuk menikmati bonus bulan September pula, anda mesti membuat belian ulangan 100pv / RM138 sebelum berakhirnya bulan Ogos. Untuk bulan Oktober, anda mesti buat belian ulangan sebelum berakhirnya bulan September. Begitulah pada bulan-bulan seterusnya untuk melayakkan anda menikmati bonus.
 Saya terlupa nak buat pembelian ulangan (maintain) pada bulan Ogos. Adakah saya boleh terima bonus pada bulan September?
» Anda hanya layak menerima Insentif Penajaan sahaja pada bulan September. Anda TIDAK LAYAK untuk menerima bonus lain seperti Insentif Pasangan, Insentif Perkembangan Kumpulan, Insentif Blue/Black Diamond.
 Apa yang saya akan terima setelah membuat pembelian ulangan 100pv / RM138 setiap bulan?
» Setiap kali anda membuat pembelian ulangan 100pv / RM138, anda akan menerima 2 botol CMD 65ml.
 Berapakah bayaran yang perlu saya lakukan untuk pembelian ulangan (maintain)?
» Pembelian 2 botol CMD 65ml = RM138 + Kos Pos RM10 (Semenanjung) atau RM30 (Sabah Sarawak). Jumlah bayaran RM148 (Semenanjung), RM168 (Sabah Sarawak). Anda juga boleh terus membeli sendiri di HQ Kuala Lumpur, cawangan Sarawak (Kuching), cawangan Sabah (Kota Kinabalu) atau di stokis-stokis terpilih.
 Saya terlupa nak buat pembelian ulangan (maintain) pada bulan Ogos. Ada cara lain tak untuk saya layak terima bonus pada bulan September nie?
» Pada bulan September, anda mesti buat pembelian 4 botol CMD 65ml iaitu sebanyak RM276. Untuk pembelian 2 botol CMD 65ml (yang pertama), anda layak menikmati bonus bulan Oktober. Manakala 2 botol CMD 65ml (yang kedua) untuk melayakkan anda terima bonus bulan September.
 Saya join pakej Silver pada bulan Ogos. Adakah saya sudah buat belian ulangan (maintain)? Adakah saya layak terima bonus untuk bulan September?
» Tidak! Jika anda join pakej Silver, anda hanya layak bonus untuk 1 bulan sahaja (bulan Ogos). Untuk layak bonus bulan September, anda mesti buat pembelian ulangan sebelum berakhirnya bulan Ogos.
 Saya join pakej Gold pada bulan Ogos. Adakah saya sudah buat belian ulangan (maintain)? Adakah saya layak terima bonus untuk bulan September?
» Jika anda join pakej Gold atau Diamond, anda layak terima bonus untuk 2 bulan (bulan Ogos dan September). Anda tidak perlu maintain untuk bulan September. Tapi untuk layak bonus bulan Oktober pula, anda mesti buat pembelian ulangan sebelum berakhirnya bulan September.
 Saya dah join pakej Diamond (6 botol). Saya rasa rugi lah. Sebab CMD saya tak habis lagi. Pastu kena maintain setiap bulan pulak. Macamana nie?
» Sebenarnya anda tidak rugi. Contoh; anda join Diamond. Dapat 6 botol. Mungkin 1 botol anda gunakan untuk kegunaan sendiri. 5 botol lagi, anda boleh jual kepada orang lain. Dapat modal semula. Anda juga boleh jadikan ia sebagai hadiah kepada adik beradik, sahabat handai, saudara mara dll. Mereka boleh amal dan merasai khasiat CMD. Akhirnya mungkin mereka tertarik untuk join pakej CMD di bawah rangkaian anda.
 Saya dah join pakej Silver. Boleh tak saya nak upgrade kepada pakej Gold atau Diamond?
» Boleh! Anda layak untuk upgrade kepada mana-mana pakej Gold atau Diamond.

LAGI INFO CMD REVELL - MARKETING PLANFAQ - SOALAN JAWAB

 Bagaimana cara penghantaran CMD kepada saya ?
» Penghantaran CMD akan dibuat melalui pos oleh pihak syarikat. Anda dikenakan caj pos iaitu RM10 (semenanjung) dan RM30 ( sabah sarawak). Jika tidak mahu dikenakan caj pos, anda dikehendaki mengambil sendiri CMD di pejabat HQ Kuala Lumpur, cawangan Sabah (Kota Kinabalu), cawangan Sarawak (Kuching) atau di stokis-stokis yang terpilih.
 Bagaimana cara nak join ahli CMDPower2u.com ?
» Langkah 1 - Buat pra daftar percuma. Klik link DAFTAR SEKARANG. Langkah 2 - Pilih salah satu pakej (Silver @ Gold @ Diamond). Langkah 3 - Bank in ke akaun Admin CMDPower2u mengikut pakej yang dipilih. Langkah 4 - Buat pengesahan pembayaran. Setelah pengesahan diluluskan, admin akan aktifkan web promosi anda. Langkah 5 - Hantarkan maklumat peribadi anda kepada Admin untuk tujuan pendaftaran keahlian.
 Apakah maklumat peribadi yang perlu dihantar untuk tujuan pendaftaran keahlian ?
» Untuk memudahkan anda, copy & paste maklumat berikut. Kemudian lengkapkannya. Akhir sekali send melalui SMS / Email / Whatsapp kepada Admin :- 1. Nama Penuh 2. Alamat Rumah/Pejabat 3. No Telefon Bimbit 4. Email 5. Pakej Yang Dipilih 6. Nama Bank 7. No Akaun Bank 8. Nama Pemegang Akaun 9. No Kad Pengenalan Pemegang Akaun.
 Saya dah pra daftar percuma CMDPower2u. Adakah saya dah jadi ahli?
» Belum lagi. Anda sudah ada url web sendiri. Tapi ia masih belum diaktifkan sehinggalah anda membuat bayaran pembelian pakej. Dengan pra daftar percuma, anda hanya boleh login ke akaun web CMDPower2u anda untuk melihat info lanjut tentang produk, pelan pemasaran, testimoni dan banyak lagi. Cuma anda tidak boleh lagi melakukan promosi & penajaan.
 Adakah Trace Mineral tu sama dengan Concentrace Mineral Drops ?
» Ya, produk yang sama. Dulu Concentrace Mineral Drops (CMD) dikenali sebagai Trace Mineral (TM1).
 Bilakah Concentrace Mineral Drops berada di pasaran Malaysia ?
» Concentrace Mineral Drops telah berada di pasaran Malaysia sejak tahun 1995. Syarikat RevellGlobal Malaysia merupakan pengedar tunggal yang diberi hak eksklusif menjual CMD di peringkat Asia Tenggara.
 Bagaimana Concentrace Mineral Drops dihasilkan ?
» Titisan air mineral ini diambil dari Tasik Great Salt, Utah. Tasik ini berada 1000 km jauh dari bandar. Tiada pencemaran dan dikelilingi gunung. Air hanya masuk tetapi tidak mengalir keluar. Begitu hebat ciptaan Allah. Air dari tasik inilah yang berkhasiat untuk kita gunakan dan amalkan dalam kehidupan seharian. Ini kerana ianya kaya dengan mineral makro dan mikro yang pekat. Air tasik ini diekstrak dan disejat secara solar dan ditapis dan dipasteur secara semulajadi.
 Saya nak tahu lebih lanjut mengenai produk CMD. Bagaimana caranya?
» Pra daftar percuma terlebih dahulu. Selepas itu, semak email anda. Login username dan password CMDPower2u anda. Klik pada link PRODUK.
 Saya nak tahu lebih lanjut mengenai testimoni pengguna CMD. Bagaimana caranya?
» Pra daftar percuma terlebih dahulu. Selepas itu, semak email anda. Login username dan password CMDPower2u anda. Klik pada link TESTIMONI.
 Saya nak tahu lebih lanjut mengenai pelan pemasaran pendapatan program CMD ini. Bagaimana caranya?
» Pra daftar percuma terlebih dahulu. Selepas itu, semak email anda. Login username dan password CMDPower2u anda. Klik pada link PELAN PEMASARAN.