Tuesday, December 30, 2014

LAGI INFO CMD REVELL - MARKETING PLANFAQ - SOALAN JAWAB

 Bagaimana cara penghantaran CMD kepada saya ?
» Penghantaran CMD akan dibuat melalui pos oleh pihak syarikat. Anda dikenakan caj pos iaitu RM10 (semenanjung) dan RM30 ( sabah sarawak). Jika tidak mahu dikenakan caj pos, anda dikehendaki mengambil sendiri CMD di pejabat HQ Kuala Lumpur, cawangan Sabah (Kota Kinabalu), cawangan Sarawak (Kuching) atau di stokis-stokis yang terpilih.
 Bagaimana cara nak join ahli CMDPower2u.com ?
» Langkah 1 - Buat pra daftar percuma. Klik link DAFTAR SEKARANG. Langkah 2 - Pilih salah satu pakej (Silver @ Gold @ Diamond). Langkah 3 - Bank in ke akaun Admin CMDPower2u mengikut pakej yang dipilih. Langkah 4 - Buat pengesahan pembayaran. Setelah pengesahan diluluskan, admin akan aktifkan web promosi anda. Langkah 5 - Hantarkan maklumat peribadi anda kepada Admin untuk tujuan pendaftaran keahlian.
 Apakah maklumat peribadi yang perlu dihantar untuk tujuan pendaftaran keahlian ?
» Untuk memudahkan anda, copy & paste maklumat berikut. Kemudian lengkapkannya. Akhir sekali send melalui SMS / Email / Whatsapp kepada Admin :- 1. Nama Penuh 2. Alamat Rumah/Pejabat 3. No Telefon Bimbit 4. Email 5. Pakej Yang Dipilih 6. Nama Bank 7. No Akaun Bank 8. Nama Pemegang Akaun 9. No Kad Pengenalan Pemegang Akaun.
 Saya dah pra daftar percuma CMDPower2u. Adakah saya dah jadi ahli?
» Belum lagi. Anda sudah ada url web sendiri. Tapi ia masih belum diaktifkan sehinggalah anda membuat bayaran pembelian pakej. Dengan pra daftar percuma, anda hanya boleh login ke akaun web CMDPower2u anda untuk melihat info lanjut tentang produk, pelan pemasaran, testimoni dan banyak lagi. Cuma anda tidak boleh lagi melakukan promosi & penajaan.
 Adakah Trace Mineral tu sama dengan Concentrace Mineral Drops ?
» Ya, produk yang sama. Dulu Concentrace Mineral Drops (CMD) dikenali sebagai Trace Mineral (TM1).
 Bilakah Concentrace Mineral Drops berada di pasaran Malaysia ?
» Concentrace Mineral Drops telah berada di pasaran Malaysia sejak tahun 1995. Syarikat RevellGlobal Malaysia merupakan pengedar tunggal yang diberi hak eksklusif menjual CMD di peringkat Asia Tenggara.
 Bagaimana Concentrace Mineral Drops dihasilkan ?
» Titisan air mineral ini diambil dari Tasik Great Salt, Utah. Tasik ini berada 1000 km jauh dari bandar. Tiada pencemaran dan dikelilingi gunung. Air hanya masuk tetapi tidak mengalir keluar. Begitu hebat ciptaan Allah. Air dari tasik inilah yang berkhasiat untuk kita gunakan dan amalkan dalam kehidupan seharian. Ini kerana ianya kaya dengan mineral makro dan mikro yang pekat. Air tasik ini diekstrak dan disejat secara solar dan ditapis dan dipasteur secara semulajadi.
 Saya nak tahu lebih lanjut mengenai produk CMD. Bagaimana caranya?
» Pra daftar percuma terlebih dahulu. Selepas itu, semak email anda. Login username dan password CMDPower2u anda. Klik pada link PRODUK.
 Saya nak tahu lebih lanjut mengenai testimoni pengguna CMD. Bagaimana caranya?
» Pra daftar percuma terlebih dahulu. Selepas itu, semak email anda. Login username dan password CMDPower2u anda. Klik pada link TESTIMONI.
 Saya nak tahu lebih lanjut mengenai pelan pemasaran pendapatan program CMD ini. Bagaimana caranya?
» Pra daftar percuma terlebih dahulu. Selepas itu, semak email anda. Login username dan password CMDPower2u anda. Klik pada link PELAN PEMASARAN.

No comments: